Camelia Bogdan vs judecători

Camelia Bogdan în război cu judecătorii

Publicată de Grupul de Investigatii Politice pe 1 Mai 2018

A cerut ANI să o ancheteze pe judecătoarea Mihaela Tăbârcă pentru lucrările de drept pe care le-a publicat.

A acuzat-o pe judecătoarea Gabriela Bogasiu că spală bani, că are vulnerabilități penale, că e căsătorită cu un infractor și că are dosare penale mușamalizate de autorități.

I-a acuzat pe judecătorii Ionuț Matei și Rodica Aida Popa de legături cu serviciile secrete și cu masoneria.

A cerut DNA să-l ancheteze pe judecătorul Daniel Grădinaru pentru fals intelectual.

A cerut DNA să-i ancheteze pe judecătorii din CSM care hotărâseră excluderea ei din magistratură. A solicitat redeschiderea urmăririi penale într-un dosar împotriva judecătoarei Mariana Ghenea, președinta CSM. A cerut anchetarea acesteia de către ANI și a acuzat-o că ar fi fost „o persoană apropiată fostei Securități”.

Totodată se vehiculează că doamna președinte a CSM, și trebuie clarificată această suspiciune rezonabilă deoarece, chiar dacă a primit NUP, cunoaștem că rezoluțiile de NUP nu au autoritate de lucru judecat, ar fi primit o casă declarând în fals că nu mai deține alte locuințe.

A recuzat membrii Secției Judecători din CSM care urmau să se pronunțe pe o cerere a sa de apărare a reputației profesionale.

Cu privire la domnul judecător Marius Badea Tudose, învederez faptul că între mine și domnia sa există anumite suspiciuni cu privire la relații de dușmănie.

În ceea ce-l privește pe domnul judecător Norel Popescu, apreciez, de asemenea, că ar trebui să se abțină de la soluționarea cererii subsemnatei.

În ceea ce o privește pe doamna Alina Nicoleta Ghica, pe care de asemenea o respect în mod deosebit, aș fi vrut să-i dau posibilitatea să se abțină, de aceea m-am uitat la dumneaei. Au existat niște zvonuri de care dumneaei trebuie să știe c-au existat.

A sesizat ANI, CSM, Parchetul General și DNA, acuzându-l pe șeful Inspecție Judiciare Lucian Netejoru de conflict de interese, abuz în serviciu şi incompatibilitate.

A cerut DNA anchetarea preşedintei Tribunalului Bucureşti, judecătoarea Laura Andrei şi a mai multor inspectori din cadrul Inspecţiei Judiciare, acuzându-i de abuz în serviciu şi de favorizarea infractorului.

Camelia Bogdan a decis punerea sub sechestru a averii deţinute de notarul Jean Andrei și de soția acestuia, judecătoarea Laura Andrei, într-o cauză care nu-i fusese repartizată și în care aceștia nu aveau nicio calitate procesuală.

Mugur Ciuvică