La fel ca Dacian Cioloș, colegul ei din Alianța USR-Plus, Roxana Wring, președinta USR București și consilier general la Primăria Capitalei, pare să fie jenată de biografia sa de dinainte de 1989. CV-ul oficial al Roxanei Wring începe în 1988, când aceasta se mutase deja în străinătate. Numai că Roxana Wring este născută în 1955, deci, în 1988, avea 33 de ani.

De ce ascunde Roxana Wring cu ce se ocupa în România pe vremea lui Ceaușescu? Pentru că, potrivit unei informații pe care a scăpat-o în campania electorală din 2016, când candida la primăria Sectorului 3, Roxana Wring a fost, înainte de a pleca din țară, ghid la ONT. Adică era angajata firmei românești de stat care se ocupa de relația cu turiștii străini.

Atât locul de muncă deținut de Roxana Wring în timpul comunismului, cât, mai ales, grija cu care aceasta își ascunde trecutul ridică mari suspiciuni asupra relației dintre actuala președinte a USR București și Securitatea comunistă. 

Reamintim că, în 2013, CNSAS a constatat că Irinel Columbeanu, care candidase și el la alegerile locale din București, a fost colaborator al Securității. Columbeanu fusese racolat de Securitate în 1980, pe când era ghid la ONT.

Mugur Ciuvică, președintele GIP