Potrivit Cameliei Bogdan, colegii ei judecători i-au „înscenat un proces lung și bine orchestrat ca să-i distrugă reputația”. Camelia Bogdan își acuză colegii magistrați că au încercat să o forțeze „să se retragă din magistratură”. Ea susține că e victima unei „întregi mașinații dezlănțuite împotriva sa de Curtea de Apel București și de CSM” și că e „inamicul nr. 1 al asociaților de magistrați”. 

În iunie 2017, site-ul The London Post a publicat un articol laudativ la adresa Cameliei Bogdan. Articolul nu era se mnat, dar, ulterior, atât proprietarul site-ului, cât și Camelia Bogdan însăși au recunoscut că acesta fusese scris în întregime chiar de Camelia Bogdan.

În articolul din The London Post, Camelia Bogdan își desființează colegii magistrați din România. Vorbind despre sine la persoana a III-a și afirmând că a devenit „inamicul nr.1 al asociațiilor de magistrați”, Camelia Bogdan se plânge că e victima unei „mașinații dezlănțuite împotriva sa de Consiliul Superior al Magistraturii și de Curtea de Apel București”.

Camelia Bogdan acuză judecătorii din cele două instituții că au „înscenat un proces lung și bine orchestrat de distrugere a reputației Cameliei Bogdan, din cauza curajul ei de a aborda cazurile celor mai bogați oameni de afaceri locali, care au fost întotdeauna sprijiniți de către structura socială”.

Magistrații din România, spune Camelia Bogdan, au vrut să o „pedepsească”. Mai întâi colegii judecători de la Curtea de Apel au încercat „să o determine să se retragă din magistratură, să se mute la Bruxelles sau să se mute în mediul universitar, cu tot cu discursurile ei despre confiscarea bunurilor dobândite ilegal care dau impresia că le este moral superioară.”

Ulterior, spune mai departe Camelia Bogdan, „întrucât doamna Bogdan nu a înțeles mesajul”, „mai întâi Curtea de Apel București a dispus să fie mutată de la Secția Penală la Secția de Contencios Administrativ, pe motiv ca secția ducea lipsă de suficienți judecători; apoi Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât excluderea sa din magistratură”.

Până nu demult, Camelia Bogdan era plimbată pe la ambasade ca un model pentru magistrații din România. Acum, încercând în modul cel mai jenant să se ascundă în spatele unui articol de PR, aceeași Camelia Bogdan spune despre colegii săi că îi sunt inferiori morali, că îi înscenează procese, că vor să o distrugă.