Supărată pe faptul că a fost sancționată disciplinar, Camelia Bogdan face în ultima perioadă nenumărate plângeri și sesizări împotriva judecătorilor de la Înalta Curte, a membrilor CSM, a șefului Inspecției Judiciare. Una dintre țintele ei e Mihaela Tăbârcă, judecătoare care a făcut parte din completul Înaltei Curți care a decis sancționarea disciplinară a Cameliei Bogdan.

În 5 martie 2018, Camelia Bogdan a transmis Agenției Naționale de Integritate (ANI) o „Sesizare privind verificarea averii doamnei judecător Mihaela Tăbârcă”. Camelia Bogdan susține că a descoperit în declarațiile de avere ale judecătoarei Tăbârcă un lucru care i se pare extrem de dubios: Mihaela Tăbârcă a primit prea mulți bani pentru lucrările de drept al căror autor este.

Judecătoarea Tăbârcă a scris numeroase lucrări de drept civil. Studenții facultăților de drept din România învață folosind cărțile Mihaelei Tăbârcă. Cu toate acestea, Camelia Bogdan acuză o înțelegere ocultă între judecătoarea Tăbârcă și Editura Universul Juridic, cea care îi publică lucrările de drept. Camelia Bogdan însăși înșiră în sesizarea adresată ANI nu mai puțin de 15 volume publicate în ultimii ani de Mihaela Tăbârcă la Editura Universul Juridic. Aceasta nu o impiedică însă ca, în baza câtorva comparații aiuritoare și a unor calcule care nu fac decât să ridice noi semne de întrebare referitoare la buna credință, la integritatea profesională și la luciditatea Cameliei Bogdan, să ceară ANI verificarea banilor primiți de judecătoarea Tăbârcă pentru lucrările de drept pe care le-a publicat.

Mugur Ciuvică